Anne olmak için gün sayan oyuncu Özge Özpirinçci'den düğün açıklaması

2014 yılında "Tatar Ramazan" dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı oyuncu sevgilisi Burak Yamantürk'ten bebek bekleyen oyuncu Özge Özpirinçci, doğum öncesi düğün yapıp yapmayacağı konusunda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Hamileliğinin 5. ayını dolduran ve kendisinden 2 yaş büyük meslektaşı Burak Yamantürk ile olan ilişkisinden kız bebek beklediği öğrenilen 35 yaşındaki güzel oyuncu Özge Özpirinçci, düğün yapıp yapmayacağını açıkladı.

 Anne olmak için gün sayan oyuncu Özge Özpirinçci'den düğün açıklaması

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile beraberliğinden doğacak olan kızını kucağına almak için gün sayıyor. Uzun yıllardır aşk yaşadığı Burak Yamantürk'le sade bir nikahla hayatını birleştirmeyi planlayan güzel oyuncu, düğün yapmayacaklarını açıkladı. Özpirinçci, "Hamileyken düğün yapmam." dedi.

Anne olmak için gün sayan oyuncu Özge Özpirinçci'den düğün açıklaması - Resim : 2

''HAMİLEYKEN DÜĞÜN YAPMAM''

Sade bir nikah yapacaklarını söyleyen Özge Özpirinçci, "Hamileyken düğün falan yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil." ifadelerini kullandı.

 Anne olmak için gün sayan oyuncu Özge Özpirinçci'den düğün açıklaması - Resim : 3

''BEBEĞİN İSMİNE KARAR VERMEDİK''


Henüz kızlarının ismine karar vermediklerini söyleyen ünlü oyuncu, "Kızımın hafif bir ismi olmasını istiyorum. İsimle ilgili sakin bir arayıştayım." dedi.

 

 

Anne olmak için gün sayan oyuncu Özge Özpirinçci'den düğün açıklaması ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci nikah Düğün burak yamantürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.