Anne karga yavrusunu ve yuvasını böyle korudu

Cerrahpaşa’daki Koca Davut Paşa Camii bahçesinde, yavrularını korumaya çalışan anne karga ile kedinin mücadelesi ilginç görüntüler oluşturdu. Karga, yuvasını gözetlediğini fark ettiği kediyi kuyruğundan çekiştire çekiştire yavrularından uzaklaştırmayı başardı. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Zekası ve kindarlığıyla bilinen kargalarla baş etmenin güçlüğü bir kez daha gözler önüne serildi. İstanbul Fatih’teki Tarihi Koca Davutpaşa Camisi bahçesine bitişik bir apartmanın duvarının üzerine yuva yapan karganın yavrularını avlamak için fırsat kollayan kedi unutamayacağı bir ders aldı. Kediyi fark eden karga yüksek sesle ‘gak’lamaya başladı.

Anne karga yavrusunu ve yuvasını böyle korudu

ANNE KARGANIN FENDİ AVA GELEN KEDİYİ YENDİ!

Kedi uzaklaşmayınca da arkasına geçip gagasıyla kedinin kuyruğunu çekmeye başladı. Kedi can havliyle arkasını dönünce karga diğer tarafa geçerek ‘gak’lamaya devam etti. Karga kedinin kuyruğunu burada da gagalamayı ısrarla sürdürünce acıya dayanamayan kedi kaçmaya başladı. Karga, ava gelen kediyi metrelerce kovaladı.

Anne karga yavrusunu ve yuvasını böyle korudu - Resim : 2

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde anne karganın yavrularını ve yuvasını korumak için kediyle yaklaşık 5 dakikalık mücadelesi görülüyor.

Anne karga yavrusunu ve yuvasını böyle korudu - Resim : 3

Anne karga yavrusunu ve yuvasını böyle korudu ile ilgili etiketler kedi Cerrahpaşa karga Koca Davut Paşa Camii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.