'Anne' dizisinden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' kadrosuna yeni transfer!

atv'nin fenomen dizisine yeni bir isim daha katıldı.

Star TV'nin Haziran'da final yapan dizisi Anne'nin çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosuna dahil oldu.

Geçtiğimiz yıl oynadığı Anne dizisiyle büyük başarı gösteren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alacak. Oynadığı dizilerde başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken 8 yaşındaki Beren Gökyıldız, yeni sezonda başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu.

wetwetwetwetwett

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

2009 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Beren Gökyıldız ilköğretim eğitimine devam etmektedir.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Gökyıldız Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da oynamıştır.

Son olarak Star TV'nin yeni dizisi olan Anne'de Melek Akçay karakterini oynayan Beren Gökyıldız Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almaktadır.

BEREN GÖKYILDIZ NE KADAR KAZANIYOR?

Başrollerini Cansu Dere ve Vahide Perçin'in paylaştığı 'Anne' dizisinin küçük kızı Beren Gökyıldız'ın ufak yaşına rağmen aldığı maaş dikkat çekti.

Haftalık 5 bin TL alan küçük oyuncu aylık 20 bin TL kazanıyor.

Beren Gökyıldız'ı ilk olarak Kocamın Ailesi dizisiyle ekranlarda görmüştük.

'Anne' dizisinden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' kadrosuna yeni transfer! ile ilgili etiketler Anne Beren Gökyıldız Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.