Anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şule “Turna’nın annesi benim” diyecek

Anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden veri Türk izleyicisinden tam not alan Anne dizisinde bu hafta Şule Turna’nın annesi benim diyecek. Anne dizisi son bölümde neler oldu? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Anne dizisi yeni bölüm hakkında merak edilen her şey haber detayda...

Anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden veri Türk izleyicisinden tam not alan Anne dizisinde bu hafta Şule Turna’nın annesi benim diyecek. Anne dizisi son bölümde neler oldu? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Anne dizisi yeni bölüm hakkında merak edilen her şey haber detayda...

anne__turna

Şule Turna'yı çöpe attı ve...

Anne dizisi yayınlandığı ilk bölümden beri gerek konusu gerekse oyuncuları ile izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Büyük bir heyecanla beklenen Anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanı fragmanı internette yayınlandı. Anne dizisi yeni bölüm bu akşam saat 20'de yayınlanacak. Bu akşam ekrana gelecek 16. bölümde Şule’nin Zeynep’i eve çağırması dikkatlerden kaçmadı. Uzun uğraşlar sonucu Cengiz’i evlenmeye ikna eden Şule amacına ulaşırken bu kez Turna’nın peşini bırakması için Zeynep’i kendi evlerine davet edecek.

Anne_dizisi_16

Anne dizisinin son bölümünde Turna’nın yaşadıklarını polis ekiplerine anlatmasıyla birlikte Zeynep serbest bırakılırken Şule gözaltına alınmıştı. Poliis ve savcı tarafından Turna’yı çöpe atma olayı kendisine sorulmuştu.

Anne 16. Bölüm 2. Fragman

Anne disisi 16. yeni bölümde neler olacak?

Anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanında Şule ve Zeynep arasında yapılacak yüzleşmede Turna’nın artık güzel bir hayatı olduğunu söyleyen Şule Zeynep’ten kendilerinin rahatsız etmemesini isteyecek.
Anne dizisi yeni bölüm 21 Şubat’ta izleyici ile buluşacak. Anne dizisi 16. bölümde Şule, Cengiz ile evlenmesinin ardından hayatlarının tamamen değiştiğini eve çağırdığı Zeynep’e kanıtlamaya çalışacak. Turna’nın yaşadıklarından dolayı ikili arasında devam eden problemler son bölümde biraz daha azalsa da Şule’nin geçmişte Turna’yı çöpe atması her zaman önüne çıkmaya devam edecek.

Anne 16. Bölüm Fragman

Anne dizisi son bölüm özeti

Anne dizisinin ngeçtiğimiz haftalarda Turna’yı Şule’nin elinden alarak gizli bir şekilde yaşamaya devam eden Zeynep, polis ekiplerinin Gönül’ü sıkıştırması sonucunda açığa çıkmış ve gözaltına alınmıştı. İfadesi alınan ve bir süre hapiste tutulan Zeynep’in Turna’ya kötü bir şekilde davranmadığı ortaya çıkınca serbest bırakılmasına karar verilmiş ancak Turna’ya yaklaşmaması şartı konulmuştu. Şule’nin yanında yaşamak istemeyen Turna ise okuldan kaçtıktan sonra gizlice Zeynep’in yanına gitmiş ve gizlice oraya geldiğini itiraf etmişti.

Zeynep’in yüzünde aynı sevinci göremeyen küçük kız gözyaşlarına boğularak “Beni gördüğüne sevinmedin mi anne?” diye sormuştu. Zeynep ise Turna’nın ağlaması üzerine böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyleyerek kendisine sarılmıştı. Uzun zamandır Cengiz’i evlenmeye ikna etmeye çalışan Şule ise son bölümde amacına ulaşmış ve Cengiz ile nikah kıymıştı.

İşte ihraç edilen hakim ve savcıların tam listesi

Anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Şule “Turna’nın annesi benim” diyecek ile ilgili etiketler Anne anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanı anne dizisi turna anne dizisi yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.