Anne acısıyla sarsılan Sinem Öztürk Uslu'dan yürek yakan paylaşım

Duvar, Arka Sıradakiler, Huzur Sokağı, Kiralık Aşk, Paramparça, Diriliş Ertuğrul, Menajerimi Ara, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 37 yaşındaki oyuncu Gözde Sinem Öztürk Uslu anne acısıyla sarsıldı. Uslu'nun geçtiğimiz haftalarda kanserle savaştığını duyurduğu annesi Ferhan Zuhal Öztürk hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, dün son yolcuğuna uğurladığı annesine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

Yapımcı Mustafa Uslu ile 2016 yılında evlenen 37 yaşındaki oyuncu ve iki çocuk annesi Gözde Sinem Öztürk Uslu, geçtiğimiz günlerde annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ün 8 aydır sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve kansere yakalandığını duyurmuştu.

Annesi için kan bağışı çağrısında bulunan oyuncu kötü haberi şu sözlerle duyurmuştu:

''Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken , bir anda Akut Lösemi denilen , AML hastalığına evrildi.. 3 gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık..İ zmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde zorlu bir sürece girdik.. Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz… Tek seferlik değil ,kan bağışlarının sürekliği önemli. Kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan grubu 0+ .. Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz.. Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler.Dualarınızı eksik etmeyin...''

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sinem Öztürk Uslu'nun kansere yakalandığını ve kemoterapi gördüğünü duyurduğu annesi Ferhan Zuhal Öztürk'ten acı haber geldi. Ünlü oyuncunun annesi hayata veda etti. Ferhan Zuhal Öztürk, dün Mudurnu'da ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

sinem-ozturk

ANNESİNE BU SÖZLERLE VEDA ETTİ...

Uslu, annesine sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla veda etti. Annesinin siyah beyaz bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Sinem Öztürk Uslu, paylaşımına duygusal bir not düştü: ''Şimdi kanatların oldu… Artık esen rüzgarla beni saracak, yağan yağmurlarla mis gibi kokacak, yüzüme vuran güneşle içimi ısıtacaksın..''

sinem-ozturk-uslu

Aralarında Seda Dalgıç, Zara, Ayça Erturan, Burçin Terzioğlu, Gül Erçetingöz, Yeşim Salkım, Ümit Erdim, Merve Erdoğan, Zeynep Mansur, Selen Görgüzel gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisi Sinem Öztürk Uslu'nun paylaşımına baş sağlığı yorumunda bulundu.

Sinem Uslu'dan annesine veda

Sinem Uslu'dan annesine veda

Anne acısıyla sarsılan Sinem Öztürk Uslu'dan yürek yakan paylaşım ile ilgili etiketler Sosyal Medya sinem öztürk Gözde Sinem Öztürk Uslu Ferhan Zuhal Öztürk cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.