Anlaşma tamam! Fabregas Chelsea’den Fenerbahçe'ye geliyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ocak ayında döneminde Avrupa sallayacak bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü yıldızın kulübüyle anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe, Chelsea’nin İspanyol yıldızı Cesc Fabregas’ın transferini yüzde 50 oranında bitirdi. 29 yaşındaki orta saha, İngiliz takımından yıllık 8.8 milyon pound alıyor. Fenerbahçe, Chelsea’ye “Sezonun ikinci yarısındaki alacakları karşılığında Fabregas’ı bize kiralayın” dedi. Bu anlaşmayla Chelsea, 4.4 milyon poundluk mali yükten kurtuluyor ve Fabregas da oynayabileceği bir takıma geliyor. Chelsea kiralama bedeli ödenmeden Fabregas’ın kiralanmasına sıcak bakıyor.

VAN PERSIE FABREGAS’I AYARLAYABİLİR

Geriye Fabregas’ın ikna edilmesini içeren yüzde 50’lik kısım kaldı. Bu noktada devreye Robin Van Persie giriyor. Fabregas ile RVP, Arsenal’de birlikte oynadı. Aralarından su sızmıyordu. Fabregas, Van Persie faktörü nedeniyle Fenerbahçe’ye sıcak bakabilir. Hollandalı yıldızın gerekirse Fabregas’a Fenerbahçe için olumlu referans vermesi bekleniyor.

FABREGAS’A MİLAN VE WEST HAM DA TALİP

Ancak devrede F.Bahçe dışında kulüpler de var. Milan ile Slaven Bilic’in takımı West Ham da Fabregas’ı kadrolarına katmak istiyor. Fabregas, “Chelsea’de kalıp savaşacağım” diyor ama Matic ve Kante’yi geçip forma giyme ihtimali oldukça zayıf.

Anlaşma tamam! Fabregas Chelsea’den Fenerbahçe'ye geliyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Chelsea Aziz Yıldırım Fabregas
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.