Anlamlı çok değişik Cuma mesajları! 29 Ocak Hayırlı Cumalar sözleri ve çiçekli Cuma mesajı

En güzel resimli Cuma mesajları 2021! Mübarek Cuma gününde sizde sevdiklerinize çok değişik ve yeni Cuma mesajları gönderebilirsiniz. Hayırlı Cumalar sözleri, resimli ve çiçekli Cuma mesajı, sevgiliye anlamlı Cuma mesajları haberimizde…

Mübarek Cuma günü yine geldi çattı. 29 Ocak öğle saatinde kılınacak olan Cuma namazı öncesinde sizde sevdiklerinizin Cuma mesajını tebrik edebilirsiniz. Çok değişik Cuma mesajları, hayırlı Cumalar sözleri, resimli ve çiçekli Cuma mesajı ile sevgiliye gönderilebilecek anlamlı Cuma mesajlarını sizler için hazırladık.

2021 CUMA MESAJLARI

Allah'ın rahmeti, bereketi, hidayeti ve mağfireti hepimizin üzerine olsun. Hayırlı Cumalar Olsun.

Umut kapısıdır dua; sen çalmasını bildikten sonra mutlaka açılır. Rabbim isteyip de vakti gelince, dua mutlaka yerini bulur! Hayırlı cumalar.

Bugün Cuma günüdür, dinim İslam dinidir. İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne, hayırlı cumalar...

Bize bir ferahlık lazım ; Secde gibi, Kur'an gibi. Secdeniz daim, Sabahınız hayırlı, Cumanız mübarek olsun.

Anlamlı çok değişik Cuma mesajları! 29 Ocak Hayırlı Cumalar sözleri ve çiçekli Cuma mesajı

Gönülden bir dua benimkisi; ne gözlerin nemlensin, ne de yüreğin dertlensin. Ümit ettiğin her güzellik oluverirken yüce Allah'ım her şeyi gönlüne göre versin. Cumanız mübarek olsun.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Ey Şanı Yüce Rabbimiz, bizlere dert ve sıkıntı verdiğinde sabır gösterecek, derman ve güzellikler verdiğinde şükredecek imân nâsip eyle... Cumanız mübarek olsun.

Bir dua gönderiyorum sizlere, günleriniz sağlık, mutluluk, huzur dolu olsun, Allah'ın selamı üzerinize olsun, hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım! Bütün işlerimizin sonucunu güzel eyle, dünyada rezil olmaktan ve ahiret azabından bizi koru (Amin). Hayırlı cumalar...

SEVGİLİYE ANLAMLI CUMA MESAJLARI

1. Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Âmin. Hayırlı Cumalar.

2. Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Âmin. Cumamız mübarek olsun.

Anlamlı çok değişik Cuma mesajları! 29 Ocak Hayırlı Cumalar sözleri ve çiçekli Cuma mesajı - Resim : 2

3. Gününüz nurlu, nefesiniz huzur dolu, sağlıklı ve sıhhatli iman dolu, sabrınız bol şükrünüz daim olsun. Hayırlı nurlu Cumalar.

4. Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’an’dan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN Aşkım hayırlı cumalar

5. Allah’ım! İlahi kudretin ve önü alınamaz merhametin ile beni ve sevdiklerimi kuşat. Bizlerin kalplerine aydınlık ver. Âmin. Hayırlı Cumalar.

Anlamlı çok değişik Cuma mesajları! 29 Ocak Hayırlı Cumalar sözleri ve çiçekli Cuma mesajı ile ilgili etiketler cuma mesajları resimli cuma mesajları Hayırlı Cuma sözleri sevgiliye cuma mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.