Ankara'ya en yakın deniz nerede? Nasıl gidilir?

Ankara'ya en yakın deniz nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ankara'da yaşayan vatandaşlar Kurban Bayramı ve yaz tatili için en yakın tatil rotalarını araştırıyor. İşte Ankara'ya en yakın deniz nerede ve nasıl gidilir? sorusunun cevabı ve detaylar..

Ankara'ya en yakın deniz nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yaz sezonu için Ankara'ya en yakın tatil yerlerini araştıran Ankaralılar, internette tatil yerlerini ve yakın denizi sorguluyor. İşte detaylar...

ANKARA'YA EN YAKIN DENİZ NEREDE?

Bilindiği üzere Başkent Ankara, İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yerl almaktadır. İç Anadolu bölgesi, konumu itibariyle denizlere uzak kalmaktadır.

Ankara Haberleri - Ankara'ya en yakın plajda sezon açıldı - Yerel ...

ANKARA'YA EN YAKIN DENİZE NASIL GİDİLİR?


Denize hasret çeken Ankaralılar, soluğu en yakın yer olan Bartın ve Düzce ilinde almaktadır. Ankara-Bartın arası 290 km'dir. Bartın ili merkezinden 15 km uzaklıkta bulunan İnkumu Plajına, Barın il merkezinde 34 km uzaklıkta bulunan Amasra ilçesindeki Çakraz plajına veya Düzce ilinin Akçakaoca ilçesindeki plajlara gidilebilir. Düzce-Ankara arası mesafe 275 km ve ortalama 3 saat sürmektedir.

 

 

Ankara'ya en yakın deniz nerede? Nasıl gidilir? ile ilgili etiketler Ankara ankaraya en yakın deniz nerede?
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.