Ankaralılar dikkat! Kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı

Ankaralılara kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada; rüzgarın Ankara'nın güneyinde ve doğusunda fırtına, yüksek kesimlerde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği ne dikkat şekildi.

Ankara Valiliği'nden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapılarak, "Rüzgarın Ankara'nın güneyinde ve doğusunda fırtına, yüksek kesimlerde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir" denildi.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; rüzgârın Pazartesi ve Salı günleri (18-19 Nisan) Ankara'nın güneyinde ve doğusunda fırtına, yüksek kesimlerde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

 

Ankaralılar dikkat! Kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı ile ilgili etiketler Ankara hava durumu Fırtına Uyarı kuvvetli rüzgar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.