Ankaralı iş adamları "En zengin Türkler" listesinde zirveye tırmanıyor

Forbes, "Türkiye'nin en zengin 100 iş adamı" listesini geçtiğimiz günlerde açıkladı. Hazırlanan listeye Ankaralı iş adamları da "Türkiye'nin servet yöneticileri" olarak damgasını vurdu. Listede, Nihat Özdemir, Ömer M. Koç, Kazım Türker gibi Ankaralı iş adamları ağırlıklarını hissettirdi

Forbes'ın bu yıl 12'ncisini hazırladığı 'En Zengin 100 Türk' listesinde birinci sırada 3 milyar 700 milyon dolarlık servetiyle İstanbul sermayesinin öncü ismi Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yer aldı.

3 milyar dolarlık servetiyle, İzmirli iş adamı, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ise ikinci sırada yer aldı.

fwjehfwgggg

"EN ZENGİN TÜRKLER" LİSTESİNE ANKARA DAMGASI

Forbes'un 'En Zengin 100 Türk' listesinde bu yıl Ankaralı iş adamları da ağırlığını hissetirdi.

Ankara'dan yola çıkarak ulusal birer marka haline gelen firmalar yaratan iş adamları ve iş kadınları listede geniş yer buldu.

Ankara merkezli Limak Holding'in patronu iş adamı Nihat Özdemir 1.6 milyar dolarlık serveti ile listenin üst sıralarına yerleşirken, Nurol Holding’in sahibi Nurettin Çarmıklı 650 milyon dolarlık serveti ile listeye girdi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ankara doğumlu Ömer M. Koç 825 milyon dolarlık servetiyle listede yer aldı.

frfrgggghhhjj5566

Ankara sermayesini temsil eden önemli isimlerden Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ise 375 milyon dolarlık servetiyle listeye girdi.

Ankaralı iş adamlarının servetlerini her sene artırarak listede basamakları birer birer tırmanmaları dikkat çekti.

ewdewfff_1

Ankaralı iş adamları "En zengin Türkler" listesinde zirveye tırmanıyor ile ilgili etiketler Nihat Özdemir Ömer Koç Kazım Türker
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.