Ankaragücü'nü Eren Derdiyok sırtlıyor... "Bu takımla beraber Süper Lige çıkmak istiyorum"

Ankaragücü'nün tecrübeli forveti Eren Derdiyok, oynadığı son 4 maçta 6 gol atarak takımının 10 puan toplamasına katkı sağladı. Bu yaz başkent ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayan 33 yaşındaki santrfor, "Bu takımla beraber Süper Lige çıkmak istiyorum. Süper Lige çıkma hedefimize gollerle katkı verirsem ne mutlu bana" dedi.

Süper Lig'e veda ettikten sonra TFF 1. Lig'de geri dönüş sürecine giren Ankaragücü, TFF 1. Lig'in ilk 7 haftalık dilimini 4 galibiyet ve 3 beraberlikle yenilgisiz geçti. 13 puan toplayan Sarı-Lacivertli başkent ekibi 15 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü.

Özbekistan şampiyonu Pakhtakor kariyerine son verip bu yaz Ankaragücü'ne imza atan 3 yaşındaki santrforu Eren Derdiyok, son 4 maçta 6 gol atarak kalitesini konuşturdu. Lig'de daha önce Kasımpaşa, G.Saray ve Göztepe formaları giyen yıldız isim "Ankaragücü'nün golden yana Derdiyok" dedirtti.

Sarı-lacivertlilerin kazandığı Gençlerbirliği (1), İstanbulspor (1) ve Bursaspor (3) ile berabere kaldığı Menemenspor (1) maçlarında toplam 6 gol atan Eren, takımının son 4 maçta 10 puan toplamasına doğrudan katkı sağladı.

Ankaragücü'nü Eren Derdiyok sırtlıyor... "Bu takımla beraber Süper Lige çıkmak istiyorum"

"DAHA DA İYİ OLACAĞIMA İNANIYORUM"

Takımının sezon başındaki ilk kampına yetişemediğini belirten Eren Derdiyok, "İlk başlarda kondisyon olarak bir eksikliğim vardı, biraz vakit gerekiyordu. Daha iyi olmak için çok çalışıyorum ve daha iyi olacağıma da inanıyorum. Takım ve sistem oturuyor. Birbirimize alışıyoruz. Bunu da sahada gösterdiğimizi düşünüyorum. Hedefe oynamak istiyoruz ve takımla beraber de hedefimize odaklandık" diye konuştu.

Tecrübeli golcü kendisi için bir gol hedefi koymadığını vurgulayarak, "MKE Ankaragücü'nün yukarılara oynaması en büyük isteğimiz. Bu takımla beraber Süper Lige çıkmak istiyorum. Süper Lige çıkma hedefimize gollerle katkı verirsem ne mutlu bana. İnşallah yolun sonunda Süper Lige çıkarız." dedi.

BÖRVEN'E ALTERNATİF OLARAK GELDİ

Ankaragücü Basın Sözcüsü Gökalp Üstün, Eren Derdiyok'u taraftarın gönderilmesine tepki gösterdiği Torgeir Börven'e alternatif olarak getirdiklerini hatırlattı. Norveçli golcü Hatayspor'a satılmıştı.

Eren'den, Borven'e nazaran daha çok verim alacaklarını düşündüklerini dile getiren Üstün, ilk geldiğinde Eren'i çeşitli sebeplerden dolayı eleştirdiklerini anımsattı.

Üstün, oyuncunun yaptıklarıyla bu eleştirilere yanıt verdiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İnşallah böyle devam eder. Biz Eren'e güveniyoruz. Gollerle takıma katkı vermeye devam edecek. Takımda da pozitif bir hava var. Arkadaşlık üst seviyede. Şu an yeniden ligde ikinci sıraya geldik. Bu rekabet sezon sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. İnşallah yolun sonunda her şey çok daha iyi olacak."

Ankaragücü'nü Eren Derdiyok sırtlıyor... "Bu takımla beraber Süper Lige çıkmak istiyorum" ile ilgili etiketler Ankaragücü eren derdiyok Torgeir Börven
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.