Ankaragücü'nden bir bomba daha! Eski Manchester United'lı oyuncu başkent ekibinde

Ankaragücü, hücum hattına Jese Rodriguez'in ardından bir bomba hamle daha yaptı. Başkent ekibi, bir dönem Manchester United'da oynayan, son olarak Panathinaikos forması giyen İtalyan forvet Federico Macheda ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

MKE Ankaragücü, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'tan forvet oyuncusu Federico Macheda'yı kadrosuna kattı.

BAŞKENT EKİBİ, 30 YAŞINDAKİ İTALYAN OYUNCUYLA 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Başkent kulübünden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki İtalyan oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Macheda'nın imza törenine MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ile futbol koordinatörü Emre Yıldız'ın katıldığı kaydedildi.

GEÇEN SEZON YUNAN LİGİNDE 16 MAÇTA 3 GOL ATTI

Macheda, Panathinaikos formasıyla geçen sezon ligde 16 maçta 3 gol atarken, Yunanistan Kupası'ndaki 2 karşılaşmada ise fileleri bir kez havalandırdı.

GENÇ YAŞTA SIR ALEX FERGUSON'UN ÖĞRENCİSİ OLMUŞTU

Ülkesinin Lazio takımının altyapısında yetişen ve genç yaşta İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olan Macheda, İngiliz ekibinin yanı sıra bir dönem Almanya ekibi Stuttgart ve İtalya temsilcisi Sampdoria'da da görev aldı. 

Ankaragücü'nden bir bomba daha! Eski Manchester United'lı oyuncu başkent ekibinde ile ilgili etiketler Panathinaikos Transfer MKE Ankaragücü Federico Macheda
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.