Ankaragücü'nde Hikmet Karaman dönemi

Ankaragücü'nde Mustafa Dalcı'nın ayrılığı sonrası boşalan teknik direktörlük koltuğunun yeni sahibi belli oldu Ankara temsilcisi, tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde yeni teknik direktör belli oldu. Başkent ekibi deneyimli teknik adam Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaragücü'nde Hikmet Karaman dönemi

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ankaragücü kulübünün Hikmet Karaman ile ilgili yaptığı resmi açıklama şöyle:

'Beştepe Tesislerimizde gerçekleştirilen Başkanımız Sayın Fatih MERT’in katıldığı imza töreni ile takımımızın teknik direktörlük görevine Hikmet KARAMAN getirildi.

1.5 yılık sözleşme imzaladığımız yeni Teknik Direktörümüz Hikmet KARAMAN’ın camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.'

Süper Lig'de 18 puanla 20. sırada yer alan Ankaragücü küme düşmeme mücadelesi veriyor. Sarı lacivertliler bir süre önce teknik direktör Mustafa Dalcı ile yollar ayrılmıştı.

Ankaragücü'nde Hikmet Karaman dönemi ile ilgili etiketler Hikmet Karaman Ankaragücü Sözleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.