Kayserispor Ankaragücü'ne tek golle geçti

Bu sezon kümede kalma savaşı vermek istemeyen iki ekibin mücadelesinde Kayserispor deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın tek golü, Ankaragücü'nün eski forveti İlhan Parlak'tan geldi... Başkent ekibi 4 haftada 1 puan toplayabildi.

Süper Lig'in 4. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Kayserispor, 3 puanı tek golle aldı: 0-1. Sarı-Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golü 42'de İlhan Parlak kaydetti. Tecrübeli golcü 3 sezondur top koşturduğu Ankaragücü karşısında attığı golden sonra sevinmesi nedeniyle başkent ekibinin taraftarlarının tepkisini çekti. Türk futbolunda Kayserispor'da yakaladığı çıkışla adını duyuran İlhan Parlak, geri döndüğü Sarı-Kırmızılı formayla ilk golünü attı.

Bayram Bektaş'ın çalıştırdığı Kayserispor bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltti. Teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki Ankaragücü ise 1 puanda kaldı. 4 haftada 3 maç kaybeden Sarı-Lacivertliler milli aradan sonra 5. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Kayserispor ise Sivasspor'u ağırlayacak.

Kayserispor Ankaragücü'ne tek golle geçti ile ilgili etiketler Kayserispor Ankaragücü Süper Lig İlhan Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.