Ankaragücü kötü gidişata Kasımpaşa karşısında dur dedi: 1-0

Ankaragücü 3 maçlık mağlubiyet serisinin ardından Eryaman Stadı'nda Kasımpaşa'yı tek golle mağlup ederek nefes aldı. Başkentin sarı-lacivertli ekibine 3 puanı getiren golü 16. dakikada Paşa'nın Kosovalı savunma oyuncusu Florent Hadërgjonaj kendi kalesine attı.

Süper Lig'in 20. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Ankaragücü, zorlu mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Başkentin sarı-lacivertli ekibine 3 puanı getiren golü 16. dakikada Paşa'nın Kosovalı savunma oyuncusu Florent Hadërgjonaj kendi kalesine attı.

Son 3 haftadır mağlup olan Ankaragücü, Kasımpaşa galibiyetiyle kötü gidişata son verdi ve puanını 18'e yükseltti. Transfer yasağını kaldıran Sarı-Lacivertli ekip, 4 isme birden imza attırdığı günün akşamı bir de maç kazanıp moral buldu. Hafta sonu Aytemiz Alanyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Mustafa Dalcı'nın takımı, düşüşteki rakibini mağlup edip rahat bir nefes almak istiyor.

Geçen hafta evinde BB Erzurumspor'a 2-1 mağlup olan Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa ise üst üste 2. yenilgisini alarak 22 puanda kaldı. Lacivert-Beyazlılar, alt sıralardan kurtulan takımların nefesini ensesinde hissediyor. Başakşehir ve Alanya deplasmanlarında eksik kalmasına rağmen sürpriz puanlar toplayan İstanbul ekibi, istikrar sağlayamayınca puan tablosunda da her hafta geriye gitmeye başladı. Hafta sonu oynanacak Kayserispor maçı bu anlamıyla büyük önem taşıyor. Yeni hocası Dan Petrescu'yla çıkış arayan Kayseri ekibi, Erzurum'un yaptığını yapmak için hafta sonu Kasımpaşa'da olacak.

Ankaragücü kötü gidişata Kasımpaşa karşısında dur dedi: 1-0

Ankaragücü kötü gidişata Kasımpaşa karşısında dur dedi: 1-0 ile ilgili etiketler Ankaragücü Kasımpaşa Florent Hadërgjonaj Mustafa Dalcı fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.