Ankaragücü bombayı patlattı! Real Madrid ve PSG formaları da giyen Jese Rodriguez'i kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig MKE Ankaragücü, bir dönem Real Madrid ve Paris Saint-Germain formaları giyen Jese Rodriguez'i kadrosuna kattı. Başkent kulübü yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, başarılı forvet oyuncusu Jese Rodriguez ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştır'' denildi.

Ankara ekibinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamasında, "Kulübümüz, başarılı forvet oyuncusu Jese Rodriguez ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürdü. Yapılan imza törenine Başkanımız Sayın Faruk Koca ve Futbol Koordinatörümüz Sayın Emre Yıldız katıldı" denildi.

 𝓙𝓮𝓼𝓮́ 𝓡𝓸𝓭𝓻𝓲𝓰𝓾𝓮𝔃


Ankaragücümüzde! 💛💙

🔗 https://t.co/O4VKUMP59n@JeseRodriguez10 💪 pic.twitter.com/OwRgNrxSOv

— MKE Ankaragücü (@Ankaragucu) June 28, 2022

Ankaragücü bombayı patlattı! Real Madrid ve PSG formaları da giyen Jese Rodriguez'i kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Ankaragücü Transfer Real Madrid Paris Saint-Germain Jese Rodriguez
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.