Ankara'dan İstanbul'a her adımında Kılıçdaroğlu'na eşlik ettiler / VİDEO

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Koruma Müdürü Koray Aslan ve aynı zamanda sağlık ekibinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı tüm parkur boyunca CHP liderine eşlik etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 427 kilometreyi kalabalıklarla yürüdü. Her gün farklı isimler kendisine eşlik etti. Her adımı atmak zorunda olan en başta kendisiydi.

Zaman zaman milletvekilleri, parti yöneticileri, bazen ailesi gönüllü olarak yanındaydı. Her adımında Kılıçdaroğlu'na bire bir eşlik eden iki isim vardı.

Koruma Müdürü Koray Aslan ve aynı zamanda sağlık ekibinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı.

YÜRÜMEK ŞEREF OLDU

24 gün boyunca yolun her metresini Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdüğünü söyleyen Atıcı," Etim, kemiğim yorgun, beynim vicdanım o kadar dingin ki" dedi. Kendisinin zaman zaman rahatsızlık geçirenlere yardımcı olmak için ileri geri gidip geldiğini söyleyen Atıcı, "Sayın genel başkanı sürekli ileri yürüdü. Ben arada geriye koşup, hastalara yardım etmek için zikzaklar çizdik. Her metresini onurla yürümek şeref oldu"diye konuştu.

'ACABA' DEDİM

Kılıçdaroğlu'nun her gün sağlık kontrollerini yaptıklarını belirten Atıcı," Bir ekip olarak gerçekleştirdik. Gayet iyi götürdük. Çok şükür Allah'a, sağlık sorunu olmadı" dedi. 'Acaba' sorusunu kendi kendine çok sorduğunu söyleyen Aytuğ Atıcı, " Çok dedim. Bu sağlıklı yürüyüş değil. Spor deseniz değil. Kısa mesafe değil. Benden öte acaba genel başkan yürüyebilir miydi? En büyük endişem buydu. Sayın genel başkanı ayağı tökezleseydi, bu iş biterdi. Çok zor bir parkur. Ama başardık" şeklinde konuştu.

Ankara'dan İstanbul'a her adımında Kılıçdaroğlu'na eşlik ettiler / VİDEO ile ilgili etiketler Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.