ANKARA’DAKİ SALDIRI GİRİŞİMİNİN PERDE ARKASI!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde Ankara’daki hain saldırı girişiminin perde arkasını, MSB'nin Irak'ın kuzeyinde terör hedeflere gerçekleştirdiği hava harekatını, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli’nin emeklilere müjdeli mesajlarını ve Suriye'deki terör örgütlerine operasyon hazırlığını masaya yatırdı.

''BU SALDIRILAR TERÖR ÖRGÜTÜNDEKİ SIKIŞMIŞLIĞIN GÖSTERGESİDİR''

Bozkurt, ''Teröristler saldırı girişimi hazırlığı yaparken hedeflerine ulaşamadan imha edildi. Terör örgütü artık bitme noktasında. O yüzden bu saldırıları gerçekleştiriyorlar. Örgütte inanılmaz bir moral bozukluğu var. Terör örgütü bu saldırı girişmleriyle örgüt tabanına moral aşılamaya çalışıyor. Terör örgütünün Meclis'in yeni yasama dönemi açılış gününde yaptığı saldırı girişimiyle vermeye çalıştığı mesaj başarısız oldu.

''TERÖR ÖRGÜTÜYLE BU KADAR KOORDİNELİ ÇALIŞAN YEŞİL SOL PARTİ ANKARA SALDIRISI SONRASI TBMM'DE KOLTUĞA OTURDU''

HDP gitti, Yeşil Sol Parti geldi. 15 Ekim'deki yeni kurultayda üçüncü bir parti daha geliyor. Terör örgütüyle bu kadar koordineli çalışan Yeşil Sol Parti Ankara saldırısı sonrası TBMM'de koltuğa oturdu.

SURİYE'DE TERÖR ÖRGÜTÜYLE MÜCADELE SON DURUM

Suriye'de bir harekat planı var. Nereye yapılacağı ve A ya da B gibi her türlü plan seçeneği hazır. Türk ordusunun Suriye'deki terör örgütü inlerini örgütün başına yıkması için her şey hazır.'' sözlerini kullandı.

'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ANKARA’DAKİ SALDIRI GİRİŞİMİNİN PERDE ARKASI! ile ilgili etiketler TBMM Meclis Ankara İçişleri Bakanlığı Ali Yerlikaya Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli emekli maaşı PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.