Ankara'daki saldırı girişimi bölücü örgüt PKK üstlendi!

Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü önünde yapılan canlı bombalı saldırıyı, bölücü terör örgütü PKK üstlendi. Saldırı sonrasında, polisin ilk belirlemesine göre DHKP/C örgütü çıkan saldırganların, bölücü terör örgütü üyesi PKK’lı oldukları anlaşıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER 

Bölücü örgüte bağlı kaynaklar açıklamalarında saldırıyı sözde Halk Savunma Merkezi Karargah Komutanlığı’na bağlı Halk Savunma Güçleri-HPG'ye bağlı Ölümsüzler Taburu adı verilen bir tim tarafından gerçekleştirdiğini açıkladı. Açıklamada eylemi gerçekleştirenlerin Rojhat Zilan ve Erdal Şahin adlı 2 gerilla olduğu belirtildi. Rojhat Zilan ve Erdal Şahin'le ilgili bilgilerin daha sonra kamuoyu ile paylaşılacağı duyuruldu.

Ankara'daki saldırı girişimi bölücü örgüt PKK üstlendi!

Ankara'daki saldırı girişimi bölücü örgüt PKK üstlendi! - Resim : 2

ARACI KAYSERİ'DE GASBETTİLER

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne saldıran teröristlerin saldırıda kullandıkları hafif ticari aracı Kayseri’de gasbettikleri belirlendi.

VETERİNERİ ÖLDÜRMÜŞLER

Develi ilçesinde veterinerlik yapan Mikail Bozağan’ı başından vurarak öldüren teröristlerin aracı gasp ederek Ankara’ya gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Veteriner Bozağan’ın cesedi aracının gasp edildiği yerde boş bir arazide bulunduğu bildirildi.

Ankara'daki saldırı girişimi bölücü örgüt PKK üstlendi! - Resim : 3

Ankara'daki saldırı girişimi bölücü örgüt PKK üstlendi! - Resim : 4

 

 

Ankara'daki saldırı girişimi bölücü örgüt PKK üstlendi! ile ilgili etiketler Ankara terörist terör PKK Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.