Ankara'daki Alparslan Türkeş anmasında arbede!

Ankara'da Alparslan Türkeş Vakfı'nın Alparslan Türkeş anma etkinliğinde arbede yaşandı. 50 kişilik bir grup salona girerek organizasyon yetkilerini darp etti. Vakıf hakkında, İYİ Parti ve CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilişkili olduklarına yönelik iddialar da var...

Ankara Yenimahalle'de bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi 'nde Alparslan Türkeş Vakfı tarafından düzenlenen anma töreninde arbede yaşandı.

50'ye yakın kişi etkinliğin düzenlendiği salona girerek, organizasyon yetkililerini darp etti.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanlarından Mustafa Hakan Ünser olaya ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaşırken vakıfla ilgili çeşitli iddialar da ortaya atıldı.

MHP'den çeşitli sebeplerle dışlanan Muhittin Çolak, Şevket Bülent Yahnici ve Ali Uzunırmak gibi isimlerin konuşmacı olarak katıldığı toplantı öncesinde MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ'dan dikkat çekici mesajlar gelmişti.

VAKIF İYİ PARTİ VE MANSUR YAVAŞ DESTEKLİ İDDİASI

Turgay Baştuğ, Alparslan Türkeş Vakfı'nı hedef alan açıklamarında şu ifadeleri kullanmıştı;

"Muhittin Çolak Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i 5 bin dolara satmadın mı? Şimdi çıkıp hangi yüzle Başbuğumuzu anlatacaksın.

Şevket Bülent Yahnici, kayınbaban Dündar Taşer Bey ve Başbuğumuzun kabrine gidip de bir dua okudun mu? Şimdi çıkıp Başbuğumuza olmayan vefanı mı anlatacaksın.

Başbuğumuzun "Ülkücülük MHP'de olur" lafına rağmen davayı satıp İP'e gitmedin mi? Şimdi çıkıp da davayı, Başbuğumuzu nasıl sattığını mı anlatacaksın.

Bu program için CHP'li belediyelerden destek aldınız mı? Kurduğunuz vakfın sponsoru CHP'li Mansur Yavaş mı?"

Baştuğ açıklamalarında, "Ülkücüler mukaddesatımızı ayaklar altına alanların; partimize, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye ihanet edenlerin Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i anmasını asla kabul etmez, ilelebet de etmeyecektir." ifadelerine de yer vermişti.

Ankara'daki Alparslan Türkeş anmasında arbede! ile ilgili etiketler MHP Alparslan Türkeş Vakfı türkeş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.