Ankara'da İhtiyaç sahibi ailelere 2000 TL kömür yardımı veriliyor! İşte kömür yardımı başvurusu...

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kış aylarının öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yapılıyor. İşte, Ankara büyükşehir Belediyesi kömür yardımı başvuru formu...

Ankara Büyük Şehir Belediyesi, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte yeterli geliri olmayan ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelere kömür yardımı yapıyor. Herhangi bir işte çalışmayan vatandaşların yanı sıra, sigortalı ancak aylık geliri asgari ücren 3/1 altında olanlar da kömür yardımı başvurusu yapabiliyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÖMÜR YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ankara büyükşehir Belediyesi 1997 yılından beri ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelere her kış kömür yardımı desteği vermeye devam ediyor. Yapılan kömür yardımıyla, bu yıl da binlerce ailenin yuvası ısınacak. 

Ankara'da İhtiyaç sahibi ailelere 2000 TL kömür yardımı veriliyor! İşte kömür yardımı başvurusu...

Büyükşehir Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte sorumluluk alanına yeni katılan ilçeler de dahil olmak üzere binlerce ton kömür dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi, kömür yardımı öncesinde, yoksulluk sınırının altında olan vatandaşların tespitini, TÜİK yoksulluk sınırını baz alarak yapıyor. Ankara il sınırlarında yaşayan ve TÜİK’in yoksulluk sınırında bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinde uzman kişiler tarafından yapılan incelemenin sonucuna göre kömür yardımında bulunuluyor.

Ankara'da İhtiyaç sahibi ailelere 2000 TL kömür yardımı veriliyor! İşte kömür yardımı başvurusu... - Resim : 2

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, kömür yardımı talebi için Etlik'te bulunan Osmanlı İş Merkezi, Çubuk, Sincan ve Siteler’deki Büyükşehir Belediyesi’nin yardım irtibat noktalarına başvurarak kömür yardımına başvurabilir.

Kömür yardımı için gerekli belgeler ise şı şekilde:

-Kimlik fotokopisi

-Muhtarlıktan temin edilen ihtiyaç sahibi olduğuna dair belge.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Emniyet, Hipodrom Cd. No:5 D:No:5, 06430 Yenimahalle/Ankara

Telefon: (0312) 507 10 00

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal yardımlarına yönelik ayrıntılı bilgiye BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

Ankara'da İhtiyaç sahibi ailelere 2000 TL kömür yardımı veriliyor! İşte kömür yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler ankara büyükşehir belediyesi kömür yardımı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.