Ankara'da HDP'li vekillerin bulunduğu araç kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var...

HDP'li milletvekilleri Dersim Dağ, Ömer Öcalan ve Nusrettin Maçin'in içinde bulunduğu araç, ticari taksi ile çarpıştı. Kazada milletvekillerinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan taksi şoförünün ise hayatını kaybettiği belirtildi.

HDP'li Milletvekilleri Dersim Dağ, Ömer Öcalan ve Nusrettin Maçin'in içinde bulunduğu araç Ankara'da kaza yaptı.

Milletvekillerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan ticari taksinin şoförü hayatını kaybetti.

HDP’DEN AÇIKLAMA: TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN HAYATINI KAYBETTİĞİNİ ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİK

HDP, Milletvekilleri Öcalan, Dağ ve Maçin ile parti üyelerinin yaşadığı kazaya dair açıklama yaptı. Aracın Milli Kütüphane kavşağında ticari taksi ile çarpıştığını belirten HDP’nin açıklamasında taksi şoförünün hayatını kaybettiği de ifade edildi.

Ankara'da HDP'li vekillerin bulunduğu araç kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var...

İşte HDP’nin kaza açıklaması:

“Bu sabah Milletvekillerimiz Ömer Öcalan, Dersim Dağ, Nusrettin Maçin ve parti üyelerimizi havaalanına götüren parti aracımız, Milli Kütüphane kavşağında ticari taksi ile çarpışmıştır. Kazada milletvekillerimiz hafif yaralamış, taksi şoförünün yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Milletvekillerimiz hastanede müşahede altına alınmışlardır.”

 

Ankara'da HDP'li vekillerin bulunduğu araç kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var... ile ilgili etiketler Ankara HDP milletvekili kaza Taksi Şoför dersim dağ Ömer Öcalan Nusrettin maçin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.