Ankara'da geri dönüşüm tesisinde büyük yangın!

Ankara'da bir sanayi sitesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ankara'da bir sanayi sitesinde çıkan yangın sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yenimahalle ilçesinde yer alan sanayi sitesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale devam ediyor.

Ankara Valiliği yangınla ilgili açıklama yayınladı. 

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz Yenimahalle ilçesi İvedikköy Hurdacılar Sanayi Sitesinde atıl lastiklerin yer aldığı açık alanda yangın hadisesi meydana gelmiş, çevredeki hafif metallerin tutuşması ve rüzgarın da etkisiyle yangın bölgedeki işyerlerine sirayet etmiştir. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilmiş olup, söndürme çalışmaları havadan ve karadan tüm hızıyla devam etmektedir." denildi. 

 

Ankara'da geri dönüşüm tesisinde büyük yangın! ile ilgili etiketler Ankara Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.