Ankara'da faciadan dönüldü! Yolcu dolu minibüs çukura düştü

Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Mansur Yavaş yönetiminde olduğu Ankara'da çöken asfalt nedeniyle az kalsın bir facia yaşanacaktı. Yolcu dolu bir minibüs Mamak Caddesi üzerinde aniden çöken yolun içine düştü. Neyseki kazada sürücü ve yolculardan yaralanan olmadığı bildirildi.

Ankara’nın Mamak ilçesinde iki gün önce yaşanan olayda facia kıl payı atlatıldı. İçi yolcu dolu bir minibüs cadde üzerinde çöken yolun içine düştü. Minibüste büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Sürücü Ramazan Ay, “Bir anda yol çöktü ben araba vurdu zannettim. İçinde yolcu vardı hepsini gönderdik. Bayağı bir maddi hasar var. Yolun içi bomboş baya hasar aldı her yerini parçaladı arabanın çöken yerin altı da bomboş. Burası komple çöker” diye konuştu.

Ankara'da faciadan dönüldü! Yolcu dolu minibüs çukura düştü

YOLUN ÇÖKÜŞÜ SÜRDÜ
Olay anında kameraların görüntü aldığı sırada yolun çökmeye devam ettiği görüldü. Çevrede güvenlik önlemlerini alan polis, olayın meydana geldiği yerde oluşan trafiğin kontrollü bir şekilde akmasını sağladı.

Ankara'da faciadan dönüldü! Yolcu dolu minibüs çukura düştü - Resim : 2

Bazı meraklı vatandaşlar da cep telefonlarıyla olayı görüntülemeye çalıştı. Olay yerine çağrılan çekici ile minibüs çöken yoldan çekilerek kurtarıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı fen işleri ekipleri de çöken yolu onarmak için çalışmalara başladı.

Ankara'da faciadan dönüldü! Yolcu dolu minibüs çukura düştü ile ilgili etiketler Ankara Mamak Minibüs ankara büyükşehir belediyesi yol çöktü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.