Ankara'da ekmeğe zam geliyor

Ankara'da ekmeğe zam kararı çıktı. Zam haberi, Ankaralılara Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu tarafından geldi. Bu gelişmeyle birlikte Ankaralılar 1 Ocak sabahına zamla uyanacak. Peki Ankara'da ekmek ne kadar oldu? İşte zammın detayları...

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar’ın başkanlığında Ankara Ticaret İl Müdürlüğü, Ankara Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Ankara Ticaret Odası ile ANKESOB’a bağlı ilgili odaların temsilcilerinin oluşturduğu Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu üyelerinin katılımı ile yapılan toplantıdan zam kararı çıktı.

Ankara'da ekmeğe zam geliyor

Bu kapsamda pişmişi net 210 gram olan ekmek artık 8 TL’den satılacak. Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık ANKA Haber Ajansı’na yaptığı açıklamasında, “Ankara’da 1 Ocak’tan itibaren 210 gram ekmek 8 TL’den satılacak” ifadelerini kullandı.

Ankara'da ekmeğe zam geliyor ile ilgili etiketler ekonomi Ankara ekmek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.