Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası hayat felç olmuştu: Yeni uyarı geldi

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen selde hayat felç olurken bir kişi hayatını kaybetmişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada bugün meydana gelen sağanak yağışın etkilerinin daha büyük olmasının beklendiği belirtildi.

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesinden bugün için yeni bir uyarı geldi. Yapılan açıklamada "Bugün Ankara’da öğleden sonra yoğun yağışların başlaması beklenmektedir. Bugünkü yağışın olumsuz sonuçlarının, önceki yağışlarda toprağın suya doyması nedeniyle daha çok olabileceği tahmin edilmektedir." ifadelerine yer verildi.

HAYAT FELÇ OLDU

Ankara'da dün aniden etkili olan yağışlı ve rüzgarlı hava kentte hayatı felç etti. Çatılar uçtu, iş yerlerini su bastı. Sele kapılan bir vatandaş ise hayatını kaybetti. Ankara Büyükşehir Belediyesindan bugün için yeni bir uyarı geldi. Öğleden sonraya dikkat çekilen açıklamada yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuz sonuçların bugün daha fazla olabileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Ankara’da öğleden sonra yoğun yağışların başlaması beklenmektedir. Bugünkü yağışın olumsuz sonuçlarının, önceki yağışlarda toprağın suya doyması nedeniyle daha çok olabileceği tahmin edilmektedir. Bu bakımdan, özellikle istinat duvarı yakınlarına araçların park edilmemesi, büyük mesire alanları gibi açık alanlardaki bireysel programların ertelenmesi gibi tedbirlerin alınmasını vatandaşlarımızdan özellikle rica ederiz."

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası hayat felç olmuştu: Yeni uyarı geldi ile ilgili etiketler Ankara Sel (Doğa olayı) sağak yağış ankara büyükşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.