Ankara'da bomba ekipleri şüpheli paketleri kontrollü bir şekilde imha ediyor

Ankara'da bombalı saldırı girişimindeki 2 teröristin etkisiz hale getirilmesi sonrası bomba imha ekipleri bölgede bulunan şüpheli paketleri kontrollü bir şekilde imha ediyor. Şu ana kadar 2 şüpheli paket kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Başkent Ankara'da Kızılay bölgesinde yaşanan bombalı saldırı girişimi önemli bir istihbarat çalışmasıyla engellendi. Olayda 2 terörirst etkisiz hale getirildi, 2 emniyet mensubumuz ise hafif biçimde yaralandı.

BOMBA İMHA EKİPLERİ BÖLGEDE

Kızılay bölgesinde aktif olarak sahada olan bomba imha ekipleri, buluna şüpheli paketleri fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıyor. Bu nedenle bölgeden hala patlama sesleri duyuluyor. Bu patlamalar kontrollü bir biçimde yapılıyor.

Ankara'da bomba ekipleri şüpheli paketleri kontrollü bir şekilde imha ediyor ile ilgili etiketler Ankara bomba Canlı Bomba
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.