Ankara'da alkollü sürücü dehşeti: 2 kişiyi öldürdü ama hala serbest

Ankara'da alkollü olduğu ortaya çıkan bir kişi iki yayaya çarparak hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay sonrası sürücünün alkollü olmasına rağmen ehliyetinin alınarak salıverilmesi büyük tartışmalara neden oldu. Olay sonrası ABD'de olduğu gibi alkollü sürücülere hapis cezası verilmesi önerisi gündeme geldi.

Ankara'da alkollü sürücü dehşeti yaşandığı ortaya çıktı. 30 Aralık Perşembe akşamı Çayyolu'na meydana gelen kazada Alkollü olduğu tespit edilen sürücü, bir kafeden çıkan Tevfik Gözüm ve kafenin valesi olan bir kişiye çarptı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda alkollü sürücünün çarptığı 2 kişi hayatını kaybetti.

EHLİYETİ ALINDI, SERBEST BIRAKILDI

Feci kaza sonrası sürücünün alkollü olduğunun ortaya çıkmasına rağmen ehliyeti alınarak salıverildiği öğrenildi. Ortaya çıkan bu durum duyanları isyan ettirirken alkollü sürücülere ABD'de olduğu gibi hapis cezası verilmesi önerisi yeniden tartışma konusu oldu.

YURT DIŞINDAN İTHAL EDİLEN CİHAZI YÜZDE 100 YERLİ İMKANLARLA ÜRETTİ

Ankara'daki kazada hayatını kaybedenlerden biri olan Tevfik Gözüm'ün başarılı bir girişimci olduğu ortaya çıktı. ODTÜ'de eğitim gören 1979 doğumlu Gözüm, sonrasında yüksek lisans eğitimi için ABD'ye geldi. Türk sanayisine hizmet etmek için dönme kararı alan Gözüm, yurt dışından ithal edilen dondurarak kurutma cihazını yüzde 100 yerli imkanlarla üreterek pazara sundu.

Ankara'da alkollü sürücü dehşeti: 2 kişiyi öldürdü ama hala serbest ile ilgili etiketler Ankara kaza ehliyet alkollü sürücü Tevfik Gözüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.