Ankara Valisi Şahin: Kısıtlama şu an gündemimizde değil

Koronavirüs vakalarının en yaygın olduğu il olan Ankara'da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı sorusuna Vali Vasip Şahin, "Şu an sokağa çıkma yasağı gündemimizde değil" şeklinde yanıt verdi.

Koronavirüs vakalarının en yaygın olduğu il olan Ankara'da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı sorusuna yanıt veren Vali Vasip Şahin, "Şu anda böyle bir şey gündemimizde değil. İnşallah durumu tersine çevireceğiz. Sokağa çıkma uygulaması zor bir durum. Kısıtlama olmadan da durumu tersine çevirmek mümkün. Önce tedbirleri uygulamaya koyacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da vakaların tırmanış eğiliminde olduğunu açıklamıştı. İstanbul'dan çok daha fazla vakanın bulunduğunu söyleyen Koca, kenttekileri tedbire davet etmişti.

 

Ankara Valisi Şahin: Kısıtlama şu an gündemimizde değil ile ilgili etiketler Ankara kovid-19 covid-19 sokağa çıkma kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.