Ankara Valiliği'nden şok uyarı! Eğer başınıza gelirse 112'yi arayın...

Dolandırıcılıkta son nokta! Ankara Valiliği bir uyarı yayınlayarak; telefonda kendini ‘Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü’ olarak tanıtan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Dolandırıcılıkta son nokta! Ankara Valiliği bir uyarı yayınlayarak; telefonda kendini ‘Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü’ olarak tanıtan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

DOLANDIRICILARIN YENİ TAKTİĞİ

Ankara Valiliği, telefonda kendilerini 'Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü' olarak tanıtan dolandırıcılara ilişkin yazılı basın açıklamasında bulundu. Açıklamada, bazı şirket ve şahısların telefonla aranmak suretiyle, kendisini 'Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü' olarak tanıtan dolandırıcılar tarafından 'hayır işleri' konusunda yardım istendiği, hesap numarası verilerek sahte hesaplara para yatırılmasının talep edildiği bildirildi.

telefon_dolandArAcAlarA

112 YA DA ANKARA VALİLİĞİ'Nİ ARAYIN

Valilik, bu tarz olayların önüne geçmek amacıyla vatandaşlara şu çağrıda bulundu: "Vatandaşlarımızın bu tür taleplere itibar etmemeleri, verilen hesap numaralarına hiçbir şekilde para aktarmamaları, kendilerini arayan kişilerin telefon numaralarının, 112 acil hattına veya Ankara Valiliğinin 0 (312) 306 66 66 numaralı telefonuna bildirilmesinin, dolandırıcıların yakalanması ve muhtemel mağduriyetlerin önlenmesi açısından önemli olduğu hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ankara Valiliği'nden şok uyarı! Eğer başınıza gelirse 112'yi arayın... ile ilgili etiketler Ankara Valiliği özel kalem telefon dolandırıcıları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.