Ankara-Sivas yüksek hızlı tren (YHT) seferinin bilet fiyatları belli oldu

Türkiye'nin önemli projelerinden biri olan Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattı seferinin bilet fiyatları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımıyla 3 hafta önce açılan Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattı, son dönemde duyurulan Türkiye'nin önemli projelerinden biriydi.

Ankara ile Sivas arasını 2 saat 35 dakikaya düşüren devasa projenin, mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu. ücretsiz seferlerin bitimine kısa süre kala Ankara-Sivas yüksek hızlı tren seferinin bilet fiyatları da açıklandı.

Ankara-Sivas yüksek hızlı tren (YHT) seferinin bilet fiyatları belli oldu

OTOBÜS BİLETİ FİYATLARINDAN ÇOK DAHA UYGUN

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarının internet sitesinden bilet alma bölümünde Ankara-Sivas YHT seferinin bilet fiyatının 1 Haziran 2023 tarihi itibariyle 240 lira olduğu belirlendi.

Sivas ile Ankara arası otobüs fiyatlarının 400 lira civarında olması olması bu projenin önemini de birkez daha ortaya koyuyor.

Ankara-Sivas yüksek hızlı tren (YHT) seferinin bilet fiyatları belli oldu - Resim : 2

Ankara-Sivas yüksek hızlı tren (YHT) seferinin bilet fiyatları belli oldu ile ilgili etiketler Ankara Sivas Yüksek Hızlı Tren bilet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.