Ankara Niğde Otoyolu kim yapıyor? ERG İnşaat kimin?

Ankara Niğde Otoyolu’nun açılışı gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar ise Ankara Niğde Otoyolu’nu kim yapıyor sorusuna yanıt arıyor. Peki ERG İnşaat kimin? Sahibi kim? İşte detaylar…

Ankara Niğde Otoyolu’nun açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştiriliyor. Bu otoyolun hangi firma tarafından yapıldığı da vatandaşlar tarafından son dakikada sorgulanan soruların en başında yer alıyor.

ANKARA NİĞDE OTOYOLU KİM YAPIYOR? ERG İNŞAAT KİMİN?

Ankara Niğde Otoyolu’nu ERG inşaat firması yapıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu, Edirne’den başlayıp, İstanbul’dan geçen ve devamında Bolu, Ankara, Pozantı üzerinden Adana ve Gaziantep’e ulaşarak Şanlıurfa’da tamamlanan ve ileride yapılması planlanan Şanlıurfa-Habur kesimini de kapsayan TEM (Trans European Motorway) Otoyolunun henüz tamamlanmamış kesimidir.

Proje, Ankara – Niğde Otoyolunun YİD bazında inşası, işletilmesi ve devrini kapsamaktadır;

14 Nisan 2017’de yapılan rekabetçi bir ihale prosedürünün ardından ERG Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Ankara – Niğde Otoyolu projesine YİD modeli ile toplam 3 yıllık yapım süresi de dahil olmak üzere 11 yıl 10 ay 17 günlük teklifi, toplam yatırım maliyeti 4.031.055.531 Türk Lirası teklifi ile ihaleyi kazanmıştır.

Ankara Niğde Otoyolu kim yapıyor? ERG İnşaat kimin? ile ilgili etiketler ankara niğde otoyolu ERG İnşaat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.