"Ankara Kuşu"nun eşi Fatma Yavuz, Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanlığı'ndan istifa etti!

Muharrem İnce hakkında yalan haber yayma ve iftira suçundan tutuklanan "Ankara Kuşu" adlı Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar'ın eşi Fatma Yavuz, Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanlığ'ından istifa etiğini duyurdu

Demokrat Parti (DP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Yavuz ile 4 yardımcısı, görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Yavuz, sosyal medya hesabından yayımladığı dilekçesinde, başkanlık görevinden bugün itibarıyla kendi isteğiyle ayrıldığını bildirdi.

Muharrem İnce hakkında yalan haber yayma ve iftira suçundan tutuklanan "Ankara Kuşu" adlı Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar'ın eşi Fatma Yavuz Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanlığından istifa etiğini duyurdu.

"Ankara Kuşu"nun eşi Fatma Yavuz, Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanlığı'ndan istifa etti!

Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Ezgi Akgün Biber, Şilan Ulutaş, Amine İlknur Tombul ve Buse Köseren de görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

 Ezgi Akgün Biber, istifasını şu ifadelerle duyurdu:

"Seçimler sona erdi ve millet sandıkta son sözünü söyledi. Başarı sonucunu herkes üstlenir. Fakat, başarısızlığın sorumluluğunu üstlenmek sağlam bir duruş gerektirir. Siyaset büyüklerimize örnek olması umuduyla 'Yeter söz milletindir' diyerek yola çıktığım ve 6 Ekim 2022 tarihinde başladığım Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevimden istifa ediyorum."

Kadın Kolları GİK üyeleri Durdu Demir ve Özlem Gökdemir de görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

 

"Ankara Kuşu"nun eşi Fatma Yavuz, Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanlığı'ndan istifa etti! ile ilgili etiketler Demokrat Parti Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.