Ankara koronavirüs vakası risk haritası! En riskli iller hangileri?

Ankara koronavirüs vakası risk haritası! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın son açıklamalarından sonra Ankara’da koronavirüs vakalarının artması vatandaşları endişelendirdi. İşte, ilçe ilçe Ankara koronavirüs risk haritası…

Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu kadar ülkemizi de etkilemeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dünkü açıklamasından hemen sonra koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü Ankara’nın ilçe ilçe risk haritası belirlendi. En riskli iller hangileri? İşte detaylar.

Koca, "Türkiye'de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. İstanbul'u iki kat oranında geçmiş durumda. Ankara'da tedbirleri artırma çabası içindeyiz." yanıtını verdi.

Koca ayrıca Türkiye'de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. İstanbul'u iki kat geçmiş durumda. Ankara'da tedbirleri artırma çabası içerisindeyiz. Salgının kontrolden çıktığını asla söyleyemeyiz ama tedbirlere uyum noktasında hassasiyet göstermezsek, sonucu farklı olabilir. Web sayfamız daha fazla bilgiyle güncellendi, bundan sonra günlük veri paylaşımı o kanalla yapılmış olacak." şeklinde konuştu.

KORONAVİRÜS EN RİSKLİ İLLER

Ankara
İstanbul
İzmir
Bursa
Erzurum
Sivas
Kayseri
Gaziantep
Şanlıurfa
Diyarbakır
Mardin

 

Ankara koronavirüs vakası risk haritası! En riskli iller hangileri? ile ilgili etiketler Ankara iller
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.