Ankara Keçiören’den 47 bin 500 TL teminatla daireler satışa çıktı! Açıklama Türkiye İş Bankası’ndan

Ankara Keçiören’de satışa çıkan iki konut, uygun teminat bedeli ve emsallerin altındaki satış fiyatı ile dikkat çekti. İşte Ankara icralık konutlar listesi...

Satışa çıkarılan icralık konutlar, son zamanlarda uygun fiyatlar sunması nedeniyle vatandaşların adeta gözdesi haline geldi. Pek çok bankanın satışa koyduğu icralık konutlardan hiçbir Katma Değer Vergisi (KDV) alınmıyor oluşu ise, vatandaşların bu alana yönelmesindeki hızı artırdı. Son iki yıldır en çok takip edilen emlak alanlarından biri olan icralık konutlar arasında iki yeni daire ise, Ankara’dan eklendi.

Ankara’nın emlak değeri açısından yüksek meblağ ortaya çıkaran ilçelerinden biri olan Keçiören’de iki yeni konutu satışa koyan banka Türkiye İş Bankası oldu. Konutları e-İhale ile satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, konutlar için oldukça düşük teminat bedelleri istedi. İhalelerin başlangıç bedellerini de emsallerinin altında tutan Türkiye İş Bankası, konutlara ilişkin de bilgi verdi.

ANKARA KEÇİÖREN YAKACIK’TAN BİR DAİRE SATIŞA ÇIKTI

Ankara Keçiören’den 47 bin 500 TL teminatla daireler satışa çıktı! Açıklama Türkiye İş Bankası’ndan

Türkiye İş Bankası’nın satışa koyduğu ilk daire Ankara ilinin Keçiören ilçesinin Yakacık Mahallesi’nden satışa çıktı. Genişliği 87 metrekare olan dairenin 3 oda ve 1 salondan oluştuğu bilgisi Türkiye İş Bankası tarafından verildi. Dairenin 1. normal katta yer lan bir apartman dairesi olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, taşınmazın satışından alınacak olan teminat bedelini ise 47 bin 500 TL olarak belirledi. İhalesini başlattığı daire için ihale başlangıç bedelini de açıklayan Türkiye İş Bankası, ihale başlangıç bedelini 950 bin TL olarak duyurdu.

ANKARA KEÇİÖREN GÜÇLÜKAYA’DA BİR DAİRE SATIŞA KONDU

Türkiye İş Bankası’nın satışa çıkardığı bir başka daire ise Ankara ilinin Keçiören ilçesinin Güçlükaya Mahallesi’nden satışa kondu. Söz konusu taşınmazın genişliğini 104 metrekare olarak ilan eden Türkiye İş Bankası, taşınmazın 3 odalı ve 1 salonlu bir yapı olduğunu bildirdi. 1998 yılında inşa edilen yapının 1. bodrum katta yer aldığını belirten Türkiye İş Bankası, söz konusu taşınmaz için istediği teminat bedelini ise 55 bin TL olarak açıkladı. Türkiye İş Bankası’nın bu daire için belirlediği ihale başlangıç bedeli ise 1 milyon 100 bin TL oldu.

Ankara Keçiören’den 47 bin 500 TL teminatla daireler satışa çıktı! Açıklama Türkiye İş Bankası’ndan ile ilgili etiketler İş Bankası gayrimenkul emlak konut Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.