Kupa'da Ankara Demirspor mucizesi

Takımdaki koronavirüs vakalarının fazlalığı nedeniyle maça 12 kişi çıkan TFF 2. Lig ekibi Ankaraspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atladı. Başkentin lacivert-mavili ekibi, Mamak FK'yı 2-0 yenerken yedek kulübesindeki tek futbolcu olan kaleci Ömercan, 2. yarıda forvet oynadı!

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında Ankara Demirspor sahasında Mamak FK’yı konuk etti. Ev sahibi ekip, takımdaki koronavirüs vakaları nedeniyle mücadeleye 12 kişi çıkmak zorunda kaldı.

Yedek kulübesindeki tek isim olan takımın 3. kalecisi Ömercan Avcı, 81. dakikada Muhammed Burak Yıldız’ın yerine oyuna forvet olarak dahil oldu. Ömercan, oyuna girerken sırt numarası 61'i formasına elindeki kalemle çizdi. Tarihi galibiyeti getiren golleri ise 40'ta Turan Yılmaz, 71'de Burak Özdemir attı.

Koronavirüs nedeniyle kadrosunda futbolcu sayısı 14’ten az kalan takımlar, maçın ertelenmesini TFF’den talep etme hakkına sahipken, kulüpler kendi tercihleriyle maça çıkabiliyor. 12 kişi olmalarına rağmen sahaya çıkmayı tercih eden Ankara Demirspor, hem sıra dışı bir olaya sahne oldu, hem de rakibini 2-0 mağlup ederek kupanın dışına iterek tur atladı.

Başkent ekibi maçın ardından Twitter hesabından, "Büyük zaferler bazen ilk heyecanla, bazen tecrübeyle kazanılır! Samed Erdem Olgaç, Burak Özdemir, Muhammed Burak Yıldız, Ömercan Avcı ve Enes Furkan Kul’un ilk maç heyecanı, bugünkü tarihi zaferin mimarı oldu!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Kupa'da Ankara Demirspor mucizesi

Kupa'da Ankara Demirspor mucizesi ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Ankara Demirspor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.