Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin aylardır tamamlayamadığı yol vatandaşları isyan ettirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Mamak'ta aylardır tamamlayamadığı yol çalışması vatandaşları isyan ettirdi. Esnaf müşterileri gelmediği için kazançlarının düştüğünü belirtirken, vatandaşlar toz toprak yüzünden kapı pencere açamadıkları için bıktıklarını ifade ediyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duruma tepki göstererek "Böylece bıraksınlar 24 saat çalışarak ekiplerimizle beraber burayı trafiğe açarız" dedi.

Ankara’nın Mamak ilçesi Türközü mahallesinin 428. caddesinde aylardır bitmeyen yol çalışması vatandaşları isyan etti. CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar bir türlü tamamlanamadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin aylardır tamamlayamadığı yol vatandaşları isyan ettirdi

Araçlarıyla bile mahalleye giremeyen bölge sakinleri ise bu durumu oldukça tepkili. Esnaf müşterileri gelmediği için kazançlarının düştüğünü belirtirken, vatandaşlar toz toprak yüzünden kapı pencere açamadıkları için bıktıklarını ifade ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin aylardır tamamlayamadığı yol vatandaşları isyan ettirdi - Resim : 2

Vatandaşlar, ne Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ne de ASKİ’den 5 aydır muhatap bulamadıklarını dile getirdi. Halk, kokudan ve toz topraktan evlerinde rahat bir gün geçiremediklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin aylardır tamamlayamadığı yol vatandaşları isyan ettirdi - Resim : 3

AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise büyükşehir belediyesine seslenerek şunları söyledi:

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin aylardır tamamlayamadığı yol vatandaşları isyan ettirdi - Resim : 4

"Burada bir Mansur Yavaş klasiği var. Ankara’nın her yerinde bu beceriksizlikleri görebiliyoruz. Büyükşehir ekipleri gelip 2 saat çalışıp gidiyorlarmış. Mansur Yavaş’ın CHP’li bir belediyenin halkını hangi duruma düşürdüğünü görmek isteyen 428. Cadde’ye gelsin. Beceri düzeyleri bu. Halkımız bundan sonra bu değerlendirmeyi yapacaktır. Böylece bıraksınlar 24 saat çalışarak ekiplerimizle beraber burayı trafiğe açarız"

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin aylardır tamamlayamadığı yol vatandaşları isyan ettirdi ile ilgili etiketler Mamak ankara büyükşehir belediyesi yol çalışması vatandaş tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.