Ankara 2 Aralık okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde kar tatili var?

2 Aralık okullar tatil mi sorusu tekrardan gündemde. Meteoroloji’den gelen son uyarıların ardından Ankara başta olmak üzere 28 ilde şiddetli kar yağışı beklendiği kaydedildi. İç Anadolu, Doğu Anadolu, İç Ege ve Karadeniz’de görülecek kar yağışları sonrasında öğrenciler yarın 2 Aralık Perşembe okullar tatil mi sorusuna yanıt arandı.

Meteoroloji’den yapılan son açıklamaların ardından kar yağışlarının başta Ankara olmak üzere İç Anadolu, Doğu Anadolu, İç Ege ve Karadeniz’de etkili olacağı ifade edildi. Gece saatlerinden itibaren Ankara’nın yüksek kesimlerinde etkisini göstermesi beklenen kar yağışları sonrasında öğrenciler 2 Aralık Perşembe gününde okullara kar tatili var mı sorusuna cevap aradı.

ANKARA’DA 2 ARALIK 2021 OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, 'Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 29 Kasım Pazartesi gecesi ve 30 Kasım Salı günü sabahının ilk saatlerinden itibaren Ankara'da rüzgârın batı ve güneybatı (lodos) yönlerinden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın etkisiyle yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir' ifadelerine yer verilmişti.

Ankara’da 2 Aralık Perşembe gününde okulların tatil ilan edilmeyeceği konusunda henüz Ankara Valiliği’nden bir açıklama gelmedi.

Ankara, Kütahya, Uşak, Bilecik, Eskişehir, Afyonkarahisar, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Aksaray, Kırşehir, Karaman, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Yozgat, Çorum, Amasya, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Bitlis, Ardahan ve Kars'ta çarşamba günü şiddetli kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı perşembe günü etkisini yitirirken yerini güneşli havaya bırakacak.

Ankara 2 Aralık okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde kar tatili var? ile ilgili etiketler Ankara Kar tatili okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.