Ankara 1 Aralık 2021 okullar tatil mi? Çarşamba Ankara'da okullara kar tatili var mı?

Ankara'da 1 Aralık 2021 okullar tatil mi? Şiddetli fırtına ve lodos Ankara'da da etkili oldu. Meteoroloji’den gelen son uyarıların ardından Ankara’da gece saatlerinden itibaren kar yağışı beklendiği dile getirildi. Gece geç saatlere kadar devam eden fırtına sonrasında öğrenciler Ankara Valiliği’nden gelen son dakika haberini beklemeye başladılar. Peki, Ankara'da yarın 1 Aralık Çarşamba kar tatili var mı?

Meteoroloji’den gelen son dakika uyarıları sonrasında Ankara’da da şiddetli lodos ve fırtına etkili oldu. Son gelen bilgilere göre ise Ankara’da özellikle gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı beklendiği belirtildi.

Ankara Valiliği’nden son gelen açıklamada, "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 29 Kasım Pazartesi gecesi ve 30 Kasım Salı günü sabahının ilk saatlerinden itibaren Ankara'da rüzgârın batı ve güneybatı (lodos) yönlerinden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın etkisiyle yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verilmişti.

Ankara 1 Aralık 2021 okullar tatil mi?

Ankara’da 1 Aralık 2021 Çarşamba gününde okulların tatil olup olmadığı konusunda henüz valilikten net bir açıklama gelmedi. Gece saatlerinde başlayacak kar yağışının özellikle Ankara’nın yüksek kesimlerinde etkili olması beklenmekte.

Ankara Valiliği’nden yapılacak son dakika kar tatili haberlerine buradan ulaşabileceksiniz.

Ankara 1 Aralık 2021 okullar tatil mi? Çarşamba Ankara'da okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Ankara ankara kar tatili okullar tatil mi okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.