Anıtkabir'deki 30 Ağustos töreninde dikkat çeken görüntü!

Anıtkabir'deki 30 Ağustos törenlerinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Cumhurbaşkanlığı korumalarının 'dronesavar' silahı taşıdığı da görüldü.

Anıtkabir'de devlet erkanının katıldığı töreni geçen yıl olduğu gibi vatandaşlar da izledi. Tören dolayısıyla Anıtkabir çevresinde yoğun güvenlik önlemi alınırken garnizonda görevli askerler, elektronik cihazlarla kimlik kontrolünün ardından Anıtkabir'e alındı.

anAtkabir-guvenlik8

Güvenlik önlemleri kapsamında, x-ray cihazları da tören alanı girişlerine yerleştirildi. X-ray cihazlarından geçen askerlerin bazılarına kimlik kontrolü yapıldığı görüldü. Elle arama noktalarında ise sivillerin üzeri aranırken bazı askerlere kimlik kontrolü uygulaması yapıldığı görüldü.

anAtkabir-guvenlik3

Çatılarda keskin nişancıların olduğu da objektiflere yansıdı. Anıtkabir'e çıkan bazı yollar güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılırken, Büyükşehir Belediyesine ait bir kamyonun Anıtkabir'e çıkan bir yolun ortasında park halinde olduğu görüldü.

anAtkabir-guvenlik6

DRONESAVAR DA KULLANILDI

Anıtkabir'deki törende, "dronesavar" olarak bilinen silahı taşıyan Cumhurbaşkanlığı korumaları da dikkat çekti.

dronesavar-ana

Anıtkabir'deki 30 Ağustos töreninde dikkat çeken görüntü! ile ilgili etiketler Anıtkabir Güvenlik tören dronesavar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.