İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyareti rahatsızlık yarattı!

Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyareti için askeri kaynaklar "rahatsızlık yarattı" ifadesini kullandı. İmamoğlu'nun Anıtkabir Özel Defteri'ne "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" ifadesini yazması içinse "Bizimle alakaları bir konu değil" denildi.

Askeri kaynaklar, İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyaretine ilişkin "Yönergede yer alan hususlara aykırı hareket edilmesi nedeniyle törenin insicamının bozulması ve Anıtkabir'in saygınlığına gölge düşürülmesi rahatsızlık yaratan husus olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Askeri kaynaklar Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir Özel Defteri'ne "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" imzasını atmasının ise kendileri ile alakalı bir konu olmadığını ifade etti.

Askeri kaynaklar, F-35'lerin teslim süreciyle ilgili ABD ile bütün koordinasyonların ve pilotların eğitiminin devam ettiğini bildirdi.

Aynı kaynaklar S-400'lerin Temmuz ayında teslim edilmesinin planlandığını da belirtti. 

İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyareti rahatsızlık yarattı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Anıtkabir
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.