Angelina Jolie hastalıkla boğuşurken Brad Pitt çapkınlık peşinde!

Anoreksiya hastalığıyla boğuşan eşi Angelina Jolie ile boşanma davası süren Brad Pitt'in, gönlünü kendisinden 26 yaş küçük Jennifer Lawrence'a kaptırdığı iddia ediliyor.

Amerikan Star dergisi, Angelina Jolie ile boşanma süreçleri devam eden Brad Pitt'in güzel oyuncu Jennifer Lawrence ile aşk yaşadığını iddia etti.

YENİ AŞKI 27 YAŞINDA

İddiaya göre; 53 yaşındaki Brad Pitt, uzun süredir hoşlandığı 27 yaşındaki Jennifer Lawrence'ın numarasını arkadaşından istedi, ikili sık sık gece buluşmaya ve yoğun bir mesaj trafiğine başladı. Ünlü çiftten Lawrence, 48 yaşındaki yönetmen sevgilisinden geçen ay ayrılmıştı. Brad Pitt'in ise Angelina Jolie ile boşanma davası sürüyor.

brad-pitt-kendisinden-26-yas-kucuk-jennifer-10346918_8109_m

ANGELİNA ANOREKSİYA İLE SAVAŞIYOR!

ABD'de yayınlanan bir derginin ortaya attığı iddiaya göre; 42 yaşındaki Angelina Jolie, 11 yaşındaki kızı Shiloh'dan bile daha zayıf. Dergi, Brad Pitt ile ayrılma sürecinde zor günler yaşayan ve yeni filminin tanıtımı nedeniyle iş programı da yoğun olan Jolie'nin anoreksiyanın pençesine iyice düştüğünü ileri sürdü.

Star dergisi, 1.69 cm boyundaki Angelina Jolie'nin sadece 38 kilo olduğunu da iddia etti. Aynı zamanda ünlü yıldızın tehlikeli bir diyet yaptığı da derginin iddiaları arasında.

cropped_content_38-kiloya-dusen-angelina-jolieyi-gorenler-dehsete-kapiliyor_Ja783jn0N3t8b95

Angelina Jolie hastalıkla boğuşurken Brad Pitt çapkınlık peşinde! ile ilgili etiketler Brad Pitt Angelina Jolie jennifer lawrence Anoreksiya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.