Andrew Garfield oyunculuğa ara vereceğini açıkladı

Rol aldığı “Spider-Man: No Way Home”, “The Eyes of Tammy Faye” ve “Tick, Tick... Boom!” ile yoğun bir yılı geride bırakan 38 yaşındaki oyuncu Andrew Garfield oyunculuğa ara vereceğini duyurdu.

The Amazing Spider-Man film serisinde Peter Parker/Spider-Man rolünü canlandıran oyuncu Andrew Garfield oyunculuğa ara vereceğini açıkladı.

SIRADAN BİR HAYAT YAŞAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Garfield yaptığı açıklamada, biraz setlerden uzak durarak bir sonraki adımının ne olacağına karar vereceğini belirtti. Ödül sezonunun insanı yorduğuna işaret eden Garfield, bir süre sıradan bir hayat yaşamak istediğini vurguladı.

Oyuncu, “Tick, Tick... Boom!”daki rolüyle bu yıl Oscar’a aday gösterilmişti. Garfield, yeni mini dizisi “Under the Banner of Heaven”ı ise yeni tamamladı.

Andrew Garfield oyunculuğa ara vereceğini açıkladı

 

Andrew Garfield oyunculuğa ara vereceğini açıkladı ile ilgili etiketler Andrew Garfield The Amazing Spider-Man spider-man
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.