Andrea Pirlo'dan beraberlik yorumu: Kale önünde bitiricilik eksikliğimiz var

Süper Lig'in 6. haftasında Fatih Karagümrük ve Giresunspor İstanbul'da kozlarını paylaştı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Giresunspor karşısında genel anlamda istedikleri oyun şeklini sağladıklarını ifade ederken, kale önünde bitiricilik eksiklikleri olduğunu söyledi.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, kazanmaları gereken bir maç olduğunu ifade ederek, "Oyunun tamamen kontrolünü elinde tutmak istiyorduk ama burada boşlukları değerlendiremedik. Girdiğimiz pozisyonlarda yine bu maçta da olduğu gibi bitiricilik eksikliğimiz vardı. Oyunun kontrolünü elimize alacakken penaltı ile karşılaştık ve oyunun bütün şekli değişti. Maçtan maça değişen bir şey tempo. Bugün oynadığımız maçta rakibin kapanacağını biliyorduk. Daha sabırlı şekilde topu çevirdik. Kale önünde etkisiz olduğumuzu söyleyebiliriz. Genel anlamda istediğimiz oyun şeklini sağladık, ama kale önündeki yetersizliklerden dolayı maç bu şekilde gerçekleşti" dedi.

Andrea Pirlo'dan beraberlik yorumu: Kale önünde bitiricilik eksikliğimiz var ile ilgili etiketler İstanbul fatih karagümrük pirlo giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.