Andrea Pirlo Fenerbahçe maçı sonrası penaltı pozisyonlarını eleştirdi: Tartışmalı...

Süper Toto Süper Lig'in 9. haftası muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında geçen mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-4 kazandı. Karşılaşmadan sonra Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo açıklamalarda bulundu. Pirlo, "İki tane penaltıdan gol yedik. Bu da yeni kuralla ilgili şeyler tartışmalı olabiliyor ama kural bunu getirdi. Savunma anlamında istediğimiz şeyleri ortaya koyduk ama dikkatsizlikler 5 gole mal oldu. Artık yapacak bir şey yok, maç bitti." dedi.

Süper Lig'in 9. haftası muhteşem bir mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük arasında geçen mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-4 kazandı. Karşılaşmadan sonra Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE ANDREA PİRLO'NUN O SÖZLERİ:

İyi bir maç oynadık. Böyle önemli bir kulüp ve ateşli bir seyirci önünde iyi maç çıkardık. Oyuncularıma ekstra bir şey söyleyemem. Son anlardaki dikkatsizlik mağlubiyete neden oldu. İki tane penaltıdan gol yedik. Bu da yeni kuralla ilgili şeyler tartışmalı olabiliyor ama kural bunu getirdi. Savunma anlamında istediğimiz şeyleri ortaya koyduk ama dikkatsizlikler 5 gole mal oldu. Artık yapacak bir şey yok, maç bitti.

Andrea Pirlo Fenerbahçe maçı sonrası penaltı pozisyonlarını eleştirdi: Tartışmalı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig fatih karagümrük 9.Hafta Maçı andrea pirlo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.