Andrea Belotti kimdir? Belotti kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

EURO 2020’de İtalya Milli takım kadrosunda yer alan Andrea Belotti, ligde attığı gollerle ilgi çeken isimler arasında yer aldı. Forvet mevkiinde oynayan Andrea Belotti kimdir, hangi takımda oynuyor sorusu futbol severler tarafından mercek altına alındı.

İtalya Milli takımı EURO 2020 kadrosunda yer alan forvet oyuncusu Andrea Belotti, büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. 1993 doğumlu olan ve İtalya Serie A’da Torino forması giyen 28 yaşındaki Andrea Belotti bu sezon performansı ile göz doldurdu.

Andrea Belotti Kimdir?

20 Aralık 1993 doğumlu olan ve İtalya Serie A takımlarından Torino forması giyen Andrea Belotti, kariyerine Albino Leffe'nin altyapısında başladı.

Andrea Belotti kimdir? Belotti kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

Burada oynadığı etkili futbolla dikkatleri kısa sürede üzerine çeken Belotti, 2013-2014 sezonunda kiralandığı Palermo’da 24 maçta 10 gol kaydedince 2014 yılında Palermo’ya transfer oldu.

Andrea Belotti kimdir? Belotti kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? - Resim : 2

18 Ağustos 2015 tarihinde 8.40 milyon € bedelle yeniden Torino’ya transfer olan Belotti, 2020-2021 sezonunda 35 maça çıkarak 13 gol kaydederken 7’de asist yaptı.

Andrea Belotti kimdir? Belotti kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? ile ilgili etiketler EURO 2020 İtalya Torino Andrea Belotti
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.