Talisca'dan kafa karıştıran Beşiktaş paylaşımı

Talisca'nın Beşiktaş paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı. Ancak, gerçekler kısa sürede ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcu "Yakında görüşürüz" dedi ama Siyah-Beyazlı idareciler farklı düşünüyor...

Beşiktaş'ın eski Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Siyah-Beyazlı kulüpten 2 sezon kiralık oynayan ve 2 şampiyonluk yaşayan sambacı, 2018'de Ümraniye'ye veda etmişti. 

Kariyerine Çin Süper Ligi'nde deam eden 26 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş günlerinden fotoğraflar paylaşıp "Yakında birlikteyiz" notu düştü. Bir Beşiktaş taraftarının Talisca gol sevinci dövmelerinin fotoğrafını da paylaşan yıldız futbolcu, sosyal medyada bir anda ilgi odağı oldu.

Ancak, Siyah-Beyazlı yönetime yakın kaynaklar Talisca'nın ilgi odağı olmayı sevdiğini ve bunu hep yaptığını söyledi:  "Talisca'nın Çin'de kazandığını Beşiktaş kulübünün karşılaması mümkün değil. Adam orada attığı gol başına para kazanıyor. Mukavelesinde var bu... Talisca çocuk gibi. Beşiktaş'ı da çok seviyor. Taraftarla arası iyi. Bazen gelen mesajları bile cevaplıyormuş. Etkileşim peşinde. Belki de İstanbul'a tatile geliyordur. Burada Brezilyalı arkadaşları var. Ama devre arasında transferi mümkün değil." 

Sambacının Guangzhou Evergrande Taobao kulübüyle sözleşmesi Haziran 2022'de bitecek.

Talisca'dan kafa karıştıran Beşiktaş paylaşımı

Talisca'dan kafa karıştıran Beşiktaş paylaşımı - Resim : 2

Talisca'dan kafa karıştıran Beşiktaş paylaşımı ile ilgili etiketler Beşiktaş anderson talisca
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.