Ancelotti': "Türkiye Arda'yı oynarken görmek istiyor ama..."

Arda Güler'in bu yıl Real Madrid'de çok fazla forma şansı bulamaması konusunda özellikle Türkiye'deki futbolseverlerden büyük tepki yükseliyor. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda ile ilgili sorulara 'sabır' vurgusu yaparak cevap verdi.

La Liga'nın 23. haftasında Getafe ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti basın toplantısı düzenledi.

Ancelotti'ye Arda Güler'in az süre bulması hakkında da sorular geldi.

"ÇOCUK DAHA 18 YAŞINDA..."

Basın mensuplarından gelen Arda Güler sorularını yanıtlayan Ancelotti, "Arda'nın gelişimi çok iyi ilerliyor. Her geçen gün daha iyi oluyor ve tempoya alışıyor. Elbette dakikalar alacak ama sabır gerekli. Arda'nın üzerinde baskı olduğunu anlıyorum. Türkiye onu Real Madrid için oynarken görmek istiyor ama çocuk daha 18 yaşında" ifadelerini kullandı.

Ancelotti': "Türkiye Arda'yı oynarken görmek istiyor ama..." ile ilgili etiketler Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.