Anaokulunda şüpheli ölüm: 4 yaşındaki Bilge yemek sonrası uyudu, bir daha uyanamadı!

Şişli'de bir anaokulunda 4 yaşındaki Bilge A. yemek yedikten sonra uykuya yattı, bir daha uyanamadı. Küçük Bilge'nin ölümünün şüpheli bulunması üzerine polis incelemelerde bulundu. Küçük kızın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Olay, 15 Şubat tarihinde Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde bulunan özel bir anaokulunda meydana geldi.

YEMEK YEDİKTEN SONRA UYKU ODASINA GÖTÜRÜLDÜ

İddiaya göre 4 yaşındaki Bilge A, Küçük Bilge, yemek yedikten sonra, uyumak için öğretmenleri tarafından uyku odasına götürüldü.

Bilge, burada bir süre arkadaşlarıyla oynadıktan sonra uykuya daldı. Uyku saatinin sona ermesiyle birlikte, öğretmenleri küçük Bilge'yi uyandırmak istedi.

Anaokulunda şüpheli ölüm: 4 yaşındaki Bilge yemek sonrası uyudu, bir daha uyanamadı!

 

TEPKİ VERMEMESİ ÜZERİNE ÖĞRETMENLER PANİĞE KAPILDI

Küçük kızın tepki vermemesi üzerine paniğe kapılan öğretmenleri ve okul müdürü durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Bilge, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bilge A.'nın ölümünün şüpheli bulunması üzerine polis incelemelerde bulundu. Küçük kızın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Anaokulunda şüpheli ölüm: 4 yaşındaki Bilge yemek sonrası uyudu, bir daha uyanamadı! - Resim : 2

ÖĞRETMENLER İFADE VERDİ, SERBEST BIRAKILDI

Konuyla ilgili anaokulu sahibi, öğretmen ve yardımcı öğretmen, ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Anaokulunda şüpheli ölüm: 4 yaşındaki Bilge yemek sonrası uyudu, bir daha uyanamadı! ile ilgili etiketler Şişli Okul Çocuk ölüm soruşturma bilge uyku
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.