Anaokulunda annesinin minik İbrahim'e yaptığı doğum günü sürprizi duygulandırdı!

İstanbul'da bir anaokulunda annesinin doğum günü sürprizi yaptığı küçük İbrahim'in tepkisi milyonları duygulandırdı. Annesi elinde pastayla sınıfa aniden girince çok duygulanan küçük İbrahim, annesinin elini öpüp sarılması Türkiye'nin kalbini deldi. İşte minik İbrahim'in duygu dolu doğum günü tepkisi...

İstanbul'da bulunan bir anaokulunda öğretmenlik yapan okul öncesi öğretmeni, oğlu İbrahim'e doğum günü sürprizi yapmak isteyen ve elinde pastayla sınıfa giren bir veliyi video kaydına aldı.

Videoda küçük çocuğun çok duygulanması, kalkıp annesinin elini öpmesi ve sarılması izleyenleri de çok duygulandırdı.

BİNLERCE İZLENME VE BEĞENİ ALDI

Sosyal medyada bir çok sayfada paylaşılan video, kısa sürede binlerce izlenme ve beğeni aldı. Kullanıcılar videonun altına yaptıkları yorumlarla ne kadar duygulandıklarını dile getirdi.

Anaokulunda annesinin minik İbrahim'e yaptığı doğum günü sürprizi duygulandırdı!


SÜRPRİZ YAPAN ANNE VE ÖĞRETMENDEN MESAJ VAR

Sosyal medyada duygulandıklarını belirten insanların yanı sıra video ile ilgili farklı tepKi verenlerde vardı. Minik İbrahim'i yetim sanan, annesini öğretmeni zanneden, normal bir devlet okulu olmasına karşı bulunduğu okulun yetimhane olduğunu iddia eden kullanıcılarda anne ve öğretmene ulaşarak yardım etme isteklerini dile getirmiş. Videoyu çeken anaokulu öğretmeni ise sosyal medya paylaşımları ile konuya açıklık getirdi.

Anaokulunda annesinin minik İbrahim'e yaptığı doğum günü sürprizi duygulandırdı! - Resim : 2

''İBRAHİM'E HEDİYE GÖNDERMEK İSTEYEN BİR ÇOK KİŞİ ADRES İSTEDİ AMA BEN UTANDIM''

İbrahim'in annesi anaokulu öğretmenine attığı mesajda ''Dünden beri mesajlara cevap veremiyorum. Bu videonun bu kadar kargaşaya sebep olmasını beklemiyordum. İbrahim'e hediye göndermek isteyen bir çok kişi benden adresimi istedi ama ben utandım. Çünkü birçok kişi İbrahim'in maddi ve hayat durumu zor diye ağladığına, kimisi de onun ana ve babadan yetim kaldığına inanıyor ve beni üzen bu. Çocuğumu mutlu etmek istiyorum ama anlamalılar ki bu hisler acımadansa kimseden bir şey kabul etmeyeceğim'' ifadelerini kullandı.

Anaokulunda annesinin minik İbrahim'e yaptığı doğum günü sürprizi duygulandırdı! - Resim : 3

Anaokulunda annesinin minik İbrahim'e yaptığı doğum günü sürprizi duygulandırdı! ile ilgili etiketler İstanbul Öğrenci Anne anaokulu ibrahim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.